Tulipaner – snittblomstene som strekker seg litt lengre

 

Tulipaner i friske og glade farger er fulle av liv og gir oss den energien vi trenger. I motsetning til andre snittblomster fortsetter tulipanene å vokse i vasen. De bøyer og strekker seg mot lyset, og kan vokse mer enn 3 cm. i høyden.

 

Tulipaner Ii vase er vakkertl

Tulipaner i vase er vakkert

 

Danser i vasen

Tulipanene er fulle av liv, noe en lett kan merke etter noen dager med en tulipanbukett på bordet. Tulipanene fortsetter nemlig å vokse i vasen, og dette gjør tulipanene ekstra spennende og vitale. Det virker nesten som om tulipanene danser i vasen. Helt ulikt andre snittblomster fortetter tulipanene å vokse etter at de har blitt høstet, og i vasen kan du nærmest se at blomsterhodene strekker seg etter lyset. Blomstene åpner seg om dagen og lukker seg når til gangen på lys forsvinner.

 

danser-i-vasen

Danser i vasen

 

Vilt og vakkert eller enkelt og elegant

Ønsker du en bukett med et naturlig og litt rufsete utseende, er det bare å la tulipanene få utvikle seg naturlig. Ønsker du en mer elegant og enkel stil, kan du kutte ned stilkene og sette de i en lav vase enten alene, eller sammen med andre blomster.

Synes du tulipanene blir for lange er det bare å kutte ned stilkene og sette dem i små vaser.

Synes du tulipanene blir for lange er det bare å kutte ned stilkene og sette dem i små vaser.