Tulipanens dag

TULIPANENS DAG fredag 14 JANUAR 2022

Det finnes nok ingen blomst som lokker frem like mye vårfølelser som tulipanen, og midt i den kalde og mørke januar feirer vi tulipanens dag. Fredag 14. januar  2022 feirer vi at tulipansesongen er i gang for fullt, og med friske tulipaner i ulike former og farger, kan vi tyvstarte våren.  

tulipanens_dag1

Røde, gule, oransje, lilla, rosa, hvite – tulipaner finnes i alle farger unntatt blå. Tulipaner har også mange ulike fasonger fra doble, tofargede, frynsete til de helt enkle. Med så mange ulike farger og fasonger skulle det ikke være vanskelig å finne en bukett med tulipaner for enhver smak. Det blir derfor aldri feil å gi bort en bukett med tulipaner. Visste du forresten at de snittblomstene vi kjøper mest til oss selv er tulipaner? Så hvorfor ikke unne deg selv en sprakende fargesymfoni med tulipaner.

Bli med på å feire tulipanens dag fredag 14. januar 2022