Nå er tiden inne for å være der tulipankundene er!

Nå skal vi inspirere tulipankundene våre digitalt

 

Tulipankampanjen har i mange år bestått av utendørsreklame og TV-reklame i kombinasjon med PR-aktiviteter. Men nå er tiden inne for å være der tulipankundene våre er: På nettet. Under et møte mellom de norske tulipanprodusentene, Ibulb og de nederlandske eksportørene, besluttet vi derfor å  utarbeide en ny strategi for tulipankampanjen. Alle detaljene er ikke helt på plass ennå, men her er hovedtrekkene:

 

Tulipantips.no inneholder informasjon til både forbrukere, pressen og bransjen. Her er det tips, idéer og inspirasjon til alle sesonger, hverdags og fest, i tillegg til informasjon og fakta. Vi har også en bildebank med høyoppløselige bilder til fri benyttelse. Gå til tulipantips.no/presse og klikk på menypunktet Bildebank på Flickr.

 

På facebook.com/tulipantips publiserer vi de beste tulipantipsene for alle sesonger. Vi vil også ha konkurranser og annet som skaper dialog og aktivitet på siden.

 

At folk elsker tulipaner er Instagram et bevis for. Her finnes det over 50 000 bilder med #tulipaner. På instagram.com/tulipantips vil vi sørge for at tulipanentusiastene får inspirasjon i form av enda flere bilder.

 

Tulipanens dag: 15. januar 2016

Vi har fått med oss Finn Schjøll og vil invitere bloggere og journalister til en tulipanfrokost der vi serverer råd, tips og de aller nyeste trendene. Heng deg på og bli med på å feire! La det bugne med friske, flotte tulipaner i ulike former og farger. Ja, vis at tulipansesongen er i gang for fullt og gi folk en følelse av vår og lysere tider! Nærmere informasjon om arrangementet kommer senere.

 

Oslo Design Fair: 28–31. januar 2016

Oslo Design Fair (tidligere Gave- og interiørmessen) er Norges største innkjøpsmesse og en viktig møteplass for design- og interiørbransjen. Vi planlegger å ha en utstilling av tulipaner i samarbeid med en aktør innenfor vaser og glass. Nærmere informasjon om arrangementet kommer senere.

 

Tulipantips.no eies av de norske tulipanprodusentene, som har engasjert Tonje Bergh som prosjektleder.

Har du spørsmål, ta kontakt med Tonje Bergh på mobil 91 31 84 01 eller info@tulipantips.no

 

PS. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få aktuell informasjon!

Send en e-post til info@tulipantips.no.

Med vennlig hilsen de norske tulipanprodusentene

 

Her kan du laste ned kampanjebrosjyren

Last ned PDF

 

tulipaner