Tulipanens dag er fredag 17. januar 2020

 

Det finnes nok ingen blomst som lokker frem like mye vårfølelser som tulipanen, og midt i den kalde og mørke januar feirer vi tulipanens dag. Fredag 17. januar  2020 feiret vi at tulipansesongen er i gang for fullt, og med friske tulipaner i ulike former og farger, kan vi tyvstarte våren.  

 

Røde, gule, oransje, lilla, rosa, hvite – tulipaner finnes i alle farger unntatt blå. Tulipaner har også mange ulike fasonger fra doble, tofargede, frynsete til de helt enkle. Med så mange ulike farger og fasonger skulle det ikke være vanskelig å finne en bukett med tulipaner for enhver smak. Det blir derfor aldri feil å gi bort en bukett med tulipaner. Visste du forresten at de snittblomstene vi kjøper mest til oss selv er tulipaner? Så hvorfor ikke unne deg selv en sprakende fargesymfoni med tulipaner.

 

tulipanbukett_gartneriet

Herlige, duggfriske, norske tulipaner rett fra gartneriet og hjem til deg:)

 

Tulipaner blir aldri feil

Det finnes mange tradisjoner rundt blomster, men når det gjelder tulipaner finnes det ingen regler. Tulipaner kan pynte opp i hverdagen, høytiden eller i festlige lag, og en ting er sikkert – tulipaner er vakrest i flokk. En stor bukett med tulipaner i blandede farger eller farger som går ton-i-ton – uansett vil du få en blomsterbukett som fanger oppmerksomhet.

 

Finn Schjøll klar for en ny tulipansesong

Finn Schjøll klar for en ny tulipansesong

 

Si det med tulipaner

En blomst sier mer en 1000 ord fortelles det. Så dersom du ønsker å gi en oppmerksomhet, men føler at ord kommer til kort, kan du allikevel si det med blomstenes eget språk. En bukett tulipaner symboliserer berømmelse eller en kjærlighetserklæring.